Claes Österman

FOTO: Jenni Jansson/Säffle-Tidningen 24 februari, 2017 | blir ny chefredaktör för Säffle-Tidningen.

Han  är i dag reporter på tidningen.

Solveig Voyce

FOTO: Jenni Jansson/Säffle-Tidningen 24 februari, 2017 | blir ny sportchef för Nya Wermlands-Tidningen.

Hon har varit chefredaktör för Säffle-Tidningen sedan 2012. Hon började som praktikant på Karlskoga Tidning som 14-åring och var under många år vikarie på Karlskoga Tidnings sportredaktion. Hon har även skrivit sport för flera andra av koncernens tidningar. Hon efterträder Håkan Kamp som går i pension.

Djeiran Amini

23 februari, 2017 | är ny produktägare för SVT Nyheter Online.

Hon kommer närmast från rollen som konceptutvecklare och projektledare för Melodifestivalens app och Edit – två projekt hon har jobbat med sedan 2014. Tidigare har hon arbetat som reporter, webbredaktör, utvecklingsredaktör, inslagsproducent och redaktionsansvarig på Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, SVTi, Uppdrag granskning, Omni, Sveriges Radio P3 Nyheter, Sofis mode, Aftonbladet.se och Melodifestivalen.

Maria Edström

23 februari, 2017 | har slutat sin anställning på Sveriges Radios kulturredaktion och är nu frilansskribent för bland annat Expressen Kultur.

Ida Ferm

FOTO: Magnus Grimstedt 16 februari, 2017 | blir nyhetschef och ställföreträdande utgivare på Länstidningen Södertälje.

Hon kommer närmast från en tjänst som nyhetschef för Mittmedias sportredaktioner på Nerikes Allehanda, Länstidningen Södertälje och Norrtelje Tidning. Dessförinnan arbetade hon i drygt fem år på LT i Södertälje som bland annat nyhets-, feature- och sportreporter, redigerare, planeringschef och nattchef.

Virve Ivarsson

15 februari, 2017 | blir ny debattredaktör på Dalarnas Tidningar.

Mellan 2015 och 2016 var hon redaktör på studenttidningen Lundagård. Hon har även jobbat som nyhetsreporter på HD/Sydsvenskan och som ledarskribent på Expressen.

Lars Andersson

15 februari, 2017 | blir ny trafikredaktör inom Göteborgs Stad.

Han kommer närmast från en tjänst som redaktionschef på Sjöfartstidningen, där han har arbetat i fyra år. Innan dess har han bland annat arbetat som reporter på Sveriges Radio P4 Skaraborg.

Louise Andrén Meiton

FOTO: Mattias Ahlm/SR 15 februari, 2017 | är ny ekonomireporter på Sveriges Radio Ekot.

Hon kommer närmast från Svenska Dagbladet där hon arbetat sedan 2013 som makroreporter. Mellan 2008 och 2013 arbetade hon i flera roller inom Ekot på SR. Tidigare har hon jobbat både på Dagens Industris TV-kanal och SVTs A-ekonomi. Hon ska arbeta som makroreporter i Ekots ekonomigrupp och även ha en ledande roll i ett nytt ekonomiprogram i Sveriges Radio.

Lina Hård

14 februari, 2017 | blir ny debatt- och insändarredaktör på Dala-Demokraten.

Hon har senast arbetat som pressansvarig på Landstinget Dalarna. Tidigare har hon arbetat på Sveriges Radio P4 Dalarna, P4 Värmland och Nya Wermlands-Tidningen.

Christina Öst

10 februari, 2017 | blir ny chefredaktör för Lag & Avtal och Arbetarskydd.

Hon är i dag chefredaktör för Juseks medlemstidning Karriär. Hon har även varit tillförordnad chefredaktör under en period för de båda tidningarna.

Sidor

Journalisten TV

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Senaste numret

Prenumerera

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies