Gå direkt till textinnehållet

Ami Horowitz till Gräv

En av gäster till Late Night Show vid Grävsemiariet i Uppsala är filmmakaren Ami Horowitz, som ligger bakom den film som fick presidenten Donald Trump att uttala sig om tillståndet i Sverige och att det fanns no go zoner.

Late Night Show hålls på Uppsala konsert- och kongress fredagen den 7 april med start klockan 20.30. Värdar är Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

En av de inbjudna gästerna är filmmakaren Ami Horowitz som ligger bakom den film om Sverige som fick stor uppmärksamhet efter att den amerikanska presidenten Donald Trump uttalat sig om den.

”Allt fler gör journalistik utan att vara journalister, Ami Horowitz är, liksom Breitbarts Steve Bannon, en före detta finansman som gör filmer med en agenda. Han uppfattar sig som grävande och är stolt över sina fakta i filmen Stockholm Syndrom, medan kritikerna anser att de är alternativa fakta. Intervjuerna med honom under mediestormen blev mest förvirrade sifferbattles. Därför vill vi ta chansen att diskutera hans metoder och hur han ser på fakta och journalistik,” säger Kim Wadström, redaktör för Late Night Show Fouad i ett pressmeddelande.
 

 

Fler avsnitt
Fler videos