Betalvägg införs
i Östgöta Media

21 april, 2017

Östgöta Medias tidningar, däribland Östgöta Correspondenten och Norrköpings Tidningar, inför betalväggar.

I en krönika på NTs hemsida skriver publishern Anna Lindberg och onlinechefen Nils Olauson om beslutet att införa betallösning för det digitala innehållet på koncernens sajter, inklusive händelsenyheter. På Correns sajt ligger för närvarande till och med TTs nyhetstelegram bakom betalväggen.

”Du som i dag använder våra digitala kanaler utan att betala något alls, du kommer förr eller senare att ställas inför valet att bli digital prenumerant. Vi hoppas att vårt löfte om ständig, vass och professionell nyhetsuppdatering om lokalsamhället är en tjänst som du tycker är värd pengarna”, skriver de på sajten.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies