Gå direkt till textinnehållet

De kan vinna Tidskriftspriset

Nu har de sista nomineringarna till Tidskriftspriset släppts. Blank Spot Project och SvD Junior är några av de nominerade. (RÄTTAD)

De nominerade till Årets tidskrift populärpress print har nu offentliggjorts. SvD Junior, Café, Frida och Hemslöjd kan vinna priset, som delas ut vid Tidskriftsgalan på Cirkus i Stockholm den 25 oktober.

De nominerade till Årets omslag är Blank Spot Project, Tidningen Vi, Arkitektur och Polistidningen.

I kategorin Årets omgörning är Elle, Golf Digest, Konstnären och Funktion i fokus nominerade.

Annons Annons

Även nomineringarna till Årets medierådgivare släpptes i dag. Ulla van BerkumAmnet, Gabrielle MeherensAdon, Fredrik PetterssonMediacom och Anna-Karin StrömMEC kan vinna priset.

Tidigare i veckan släpptes nomineringarna i kategorierna Årets tidskrift fackpress print, Årets tidskriftsevent, Årets AD och Årets mediesäljare. De första nomineringarna offentliggjordes förra veckan, bland annat i kategorin Årets digitala tidskrift fackpress där Journalisten är en av de nominerade.

”Nu har alla våra nomineringar presenterats och att döma av reaktionerna från redaktioner och enskilda personer är det här ett pris som värderas högt. Vi ser fram emot Tidskriftsgalan och utdelningen av alla priser”, säger Kerstin Neld, vd på Sveriges Tidskrifter, i ett pressmeddelande.

 

Fotnot: Sveriges Tidskrifter uppgav fel nominering i kategorin Årets omslag, vilket nu är rättat.  

Fler avsnitt
Fler videos