Gå direkt till textinnehållet

TV4s nya ledning för nyheter och samhälle klar

Johanna Thulin Bratten, Alexandra Forslund och Fredrick Malmberg ska tillsammans med programdirektören Viveka Hansson leda den publicistiska verksamheten på TV4 och Bonnier Broadcasting.

Viveka Hansson får i och med att Nyhetsbolaget flyttar in i TV4/Bonnier Broadcasting ett ansvar för hela nyhets- och samhällsbevakningen.

Johanna Thulin Bratten blir programchef för Nyhetsmorgon, med huvudansvar för Nyhetsmorgon, som hon redan i dag är chef för, men även med ett övergripande ansvar för andra samhällsprogram.

Alexandra Forslund blir onlinechef för nyheter och samhälle, med ett övergripande ansvar för digital publicering och utveckling i samtliga produktioner. Hennes nuvarande roll som beställare av Nyhetsmorgon och digitalt innehåll försvinner.

Annons Annons

Fredrick Malmberg blir nyhetschef med ansvar för alla linjära nyhetssändningar och kvällsnyheter. Han är i dag biträdande nyhetschef. Den tjänsten försvinner.

Direktrapporterande till programdirektören, med ansvar för finansiell kontroll av hela produktionen inom nyheter och samhälle, blir Sjöfn Blöndal.

Ny chef för Kalla fakta blir Jonas Alsgren, mångårig reporter på samma redaktion och nu redaktör.

Malou von Sivers kvarstår i sin roll som både chef och programledare för sitt program Efter tio, och rapporterar till programdirektören

Fler avsnitt
Fler videos