Gå direkt till textinnehållet
Paulina Holm, styrelseordförande i Marieberg Media.

Marieberg Media lägger ner verksamheten

Marieberg Media avvecklar verksamheten. Det meddelar Bonnier News idag i ett pressmeddelande.

Journalisten avslöjade igår att det pågick en översyn av Marieberg Medias verksamhet, och att Expressen börjat direktanställa vikarier istället för att rekrytera via Marieberg Media.

Nu bekräftar Bonnier News att verksamheten ska avvecklas.

– Vår bedömning är att vi inte längre har förutsättningar för att driva en hållbar affär, säger Paulina Holm, styrelseordförande i Marieberg Media, i pressmeddelandet idag. Vi ser inte längre förutsättningar framåt att vända de underliggande trenderna för verksamheten.

Annons Annons

Förhandlingar har inletts om en avveckling. Totalt är det ett femtiotal tillsvidareanställda som berörs av avvecklingen.

Kommentarer

3 svar till ”Marieberg Media lägger ner verksamheten”

  1. Åh va synd! INTE! Absolut att LAS-perioden nu blir kortare, men direktanställning och direktkontakt med redaktionerna kommer ställa nya krav på tidningarna i Bonnierhuset och öppna för större möjligheter gällande kompetens samt bättre villkor och lön för vikarier

  2. Själv är jag nyfiken på framtiden för MM i höst och vinter. Blir det konkurs eller inte? Det finns fortfarande anställda med långa uppsägningstider och frågan är hur länge MM kommer finnas kvar eller om det blir statlig lönegaranti för de med långa uppsägningar.

  3. Good riddance. Marieberg Media har inte fyllt nån funktion och lär inte saknas av många.

Lämna ett svar

Vi hanterar läsarkommentarer som insändare. Regler för kommentarer.

Fler avsnitt
Fler videos