Gå direkt till textinnehållet

NWT säljer prenumerationer med SvD

Lokaltidningskoncernen NWT börjar sälja digitala prenumerationer som också ger tillgång till SvDs digitala paket.

Med start 1 oktober kommer NWT Media sälja ett nytt digitalt premiumpaket som ger tillgång till koncernens lokaltidningar men också till SvDs digitala paket.

”Att kunna kombinera den lokala journalistiken från våra 14 titlar i Värmland, Dalsland och Skaraborg med det bästa och viktigaste nationellt och internationellt från Svenska Dagbladet ger ett otroligt starkt erbjudande. Vi ser också i läsarundersökningar att det är just den här möjligheten många läsare efterfrågar”, säger Patric Hamsch, chef för läsaraffären inom NWT Media, i ett pressmeddelande.

Bonnierkoncernen har paketet +Allt som ger tillgång till DN, Expressen och över 50 lokala sajter. Schibsted har sedan tidigare Superpaketet, som ger tillgång till Schibsteds svenska titlar: SvD, Aftonbladet, Omni och Podme.

”Genom det här partnerskapet med ledande lokaltidningar kommer fler att få del av SvD, både i text och ljud. Det är i sig bra. Men det innebär också en ny möjlighet att tillsammans utforska hur vi kan stärka och komplettera varandra, en angelägen och stark lokaljournalistik med SvD:s nationella och internationella perspektiv”, säger SvDs publisher Lisa Irenius.

Kommentarer

Lämna ett svar

Vi hanterar läsarkommentarer som insändare. Regler för kommentarer.

Fler avsnitt